One thought on “Real people, real talk (1)

 1. MP

  Hallo Caprio,

  Erg rustig met de comments hier in dit donkere hoekje van de webwereld.

  Ik vind het jammer dat u geen onderdeel meer uitmaakt van Sargasso. Datzelfde geldt overigens ook voor DP.

  U voert op dat respect een belangrijk beginsel is. Als vrij nieuwe bezoeker van Sargasso is mij echter volkomen onduidelijk of dit nu een persoonlijke kwestie betreft of dat u de postings op Sargasso respectloos vond en u zich niet langer kon identificeren met Sargasso.

  Het moet toch opzichzelf mogelijk zijn om zaken te bespreken die gevoelig liggen. Als je nooit een gevoelig onderwerp bespreekt dan doorbreek je toch geen enkel taboe. Met het bespreken van gevoelige onderwerpen zul je bijna per definitie mensen raken lijkt mij. Ik ben persoonlijk wel voor een fatsoenlijk debat zonder aanval op de persoon en nodeloos gekwets, maar ben niet vies van enige ironie en soms mag je best een beetje overdrijven als stijlelement.

  PS. website ziet er goed uit ik zal er eens wat vaker gaan rondneuzen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *